studiomollis
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

De aller fineste tingene til deg og hjemmet ditt!
 

Andrée Jardin

For nesten hundre år siden startet Georges Renée Julio som børstemakerlærling i Nantes i Frankrike. Han var dyktig og kunne etterhvert starte sin egen fabrikk og utsalg. Forretningen gikk strykende i mange år og bar kvalitetsstempelet "Varer fra Paris". Imidlertid overtok etterhvert billigere plastikkoster produsert i Asia stadig mer av markedet og det ble vanskeligere å være fransk børstemaker... 

Imidlertid ville ikke George Renées barnebarn akseptere denne trenden, og bestemte seg for å blåse liv i bestefarens gamle fabrikk og forretning. De produserer nå børster av ypperste kvalitet i tråd med gammel, fransk håndtverkstradisjon og skikker. Børstene er laget i fransk bøketre med bust fra franske villsvin. 100% ekte, fransk, naturlig, miljøvennlig og kortreist. Kvaliteten er nærmest evigvarene, og å kjøpe et produkt fra Andrée Jardin er å ta et standpunkt mot overforbruk, bruk og kast og billige importvarer med elendig kvalitet fra Asia, som bare fører ti mer global forurensning.

Andrée Jardin produserer i tillegg rengjøringsmidler til husholdningen basert på samme miljøvennlige og håndverksmessige prinsipper. Kun vegetabilske oljer og essenser finner veien inn i deres velduftende såper!

1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke